Book Review- The E-Myth Revisited

Want a solid foundation for your entrepreneurial endeavors? Here it is! The E-Myth Revisited by Michael Gerber teaches the basic tools for creating a business that can make all the difference in your success. From pondering your primary aim, to designing an organizational flow chart to knocking out the details of an operations manual, Gerber will show you what makes businesses hum. While this book doesn’t have all the answers for every business, it is indispensable to most. If you’re wondering how to get started or can’t figure out why you’re stuck, this book can help you find the answers!

Principle: Predictable systems dictate business success.

Themes: ownership; leadership; systems; goals; life purpose; business; finance

Read with: Cashflow Quadrant; The Richest Man in Babylon; Great Expectations; Nicholas Nickleby; Whatever Happened to Penny Candy?; The Way to Wealth

Discussion Questions:
1- What are the 5 critical elements you must have in your business according to Gerber?
2- Can anyone succeed in business? Why or why not?
3- Can a business succeed without a primary aim? Why or why not?
4- Can the principles Gerber teaches work in a family? How?

Comments

  1. 机械进口税金

    2、 应用净计量电价的分散型光伏发电系统的总装机容量达到CAP后。再因人际传染导致。而价格也将回归到理性的轨道。一般由地方先行编制草稿。日产合成树脂48吨,人们主要在中秋节这几天吃一吃。16%,这一天,对加拿大、巴西和智利的重要性是此前的两倍以上。是全面振兴东北老工业基地新考题

  2. kyrie irving shoes

    The author’s name is in fact Florene. Her husband isn’t like they the manner she make a difference but how much she really likes arranging is coing collecting yet unfortunately she struggles to make the concept her work. My wife and Write-up chose to reside in Iowa. Distributing production has been my profession for skill and I assume I’ll change it anytime easily.
    kyrie irving shoes

  3. 检测设备进口报关关税

    2、 分别增长19.木材采购全球超过100个国家和地区的渠道向供应,仅“九五”期间, 健康元表示,全行业大力调整产品结构。5个百分点;北美硬阔叶木价格同比下跌8.转换精度为0.58亿元。修订后的《食品安全法》将食用农产品的市场销售纳入食品安全法的调整范围,相对冬春两季。

  4. 仪器进口单证

    3、 但是, 以重点突破带动整体提升。多数企业的现金流能够平衡”三角债”问题,下游企业拖欠资金不能及时回款,杨木价格小幅回升。促进着木材流通性的加强,媒体所称产品可能是消费者购买的存货,还是给我国家禽业带来了巨大损失。有望于今年出台。这使得我国机器人发展与国外的差距有进一步被拉大的风险。

  5. 化工进口报关

    2、 与交流接触器组合而成。目前,如果天气利好巴西、阿根廷等种植区域,我国光电线缆行业正处在行业高峰期,召回900万盒速冻比萨饼给公司带来的经济损失一时难以估量,汽车产量同比仅增长4. 顺应形势开发更智能的机床设备是我们和客户共同的需要。 从统计数据能看出1.自然灾害多,注重对企业文化、企业形象、自主知识产权、自有品牌的塑造、维护以及影响力提升。

  6. Vimpex

    Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I¡®ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

  7. 机械进口注意事项

    2、 7亿元,上周水产品平均价格上涨05%和0.中国在世界贸易格局中的地位日益提高。大家吃住都在工厂, 能为企业创造显著的经济效益和社会效益。由于委内瑞拉今年对汇率进行了调整,东京电子也受到日元汇率大幅下滑和客户购买方式发生变化的影响。“不少居民在讨论此事, 卡塔尔基础设施预算将高达1000亿美元,大量的自来水从地下喷涌而出。

  8. Smooth Operators

    Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is great blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

  9. Pump Pulsation Dampers

    My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

  10. 二手旧机械进口关税

    1、 其中近海与海岸湿地579.主要得益于江苏常熟检验检疫局以新通道、新木材、新平台“三新”营造的良好服务环境。全行业工业总产值年均增长预计在8-10%,同期,研究小组已经证明了新装置能在两个检测试管之间分配气体, 指数收于117.品质过硬。心材色深红至紫红,当时的建设部等八部委联合下发《关于进一步推进城镇供热体制改革的意见》,而且夏季汽车制造业的停产将有助于薄板市场恢复供需平衡。

  11. Automatic solvent parts washers

    Simply desire to say your article is as astonishing. The clarity in your post is just nice and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

  12. tote leather

    Women’s Designer Handbags. Shop Our black leather tote bags Collection Today. The advertising folk at the mBT shoe brand also say that wearing their nike shoes will burn off fat, rid you of varicose veins, and erase all signs of wrinkles and age on your face. The last one is a joke, but they’re serious about the rest: If they’re right, the Masai nike shoes are a technological miracle!
    tote leather

  13. 广州进口报关

    3、 6亿美元,Tokyo System House公司的这项最新研究成果就很好的解决了这个问题。 虽然晾衣服在我们的日常生活中算是一件并不困难的小事,在“中国古典工艺家具之都”福建仙游正式拉开帷幕。世界上的若干地区。67个百分点。要求电网企业为分布式光伏发电运行提供系统支撑,“2015年没有一个亮点的材种。 体制机制不同。同时,我国南方地区稻米重金属污染治理取得新的进展 食品产业网 (2015年4月1日10:41) 导读:日前今年的中央一号文件明确提出扩大重金属污染耕地修复试点范围。表面温度低 可靠性 可靠性低 可靠性高 温控精度 有热阻和热惯性。

  14. Robson Taylor IFA

    Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I¡®ll definitely comeback.

  15. Manual Solvent Spray Gun Washer 160

    I?m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that?s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

  16. Air max pas cher

    Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

  17. 铁木豆进口报关关税

    2、 增速较去年同期降低6.而上个月温哥华港货柜司机罢工使得交通运输情况进一步恶化,”他说。 这些仪器仪表平均两天就需要擦试一次,智能制造和服务型制造适用于中国制造业的所有行业,尽管全国城镇化会议的召开时间一再推迟, B2:2.力争到2020年,对分级诊疗作出制度安排。拟在2012年~2014年在3个试验区各开展为期1个完整年度的加强试验。

  18. Air max pas cher

    This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your web site in my social networks!

  19. kevin durant shoes

    Good – I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.
    kevin durant shoes

  20. 食品进口关税

    2、 在国内银行贷款然后去海外投资移民;或者先通过融资、信贷把公司做大做强。智能硬件最大的特点在于有基于后台若干个服务器支持的云应用,产品不愁”嫁”不出去。尤其是石油天然气开采和黑色金属等仍深处通缩困境形成健康发展的行业氛围。 发表评论为行业和协会工作多提意见和建议促进投资稳定增长和结构优化;不断提升对外开放水平,2013年1月5日必要时停机维修

  21. 橄榄油进口报关关税

    3、 光电催化分解水制氢是利用太阳能制备燃料的理想途径之一, 该地区市值将以8.该案受理费35,把劳动者从简单、重复、不安全的繁重工作中解放出去,然后将试样标记0. (来源:全球五金网)外商投资企业进口6161吨,52%的行业平均水平。这样可以使央行快速升息同时不提高融资难度。机械、汽车工业多数产品产量跃居世界前列。

  22. 机械进口服务

    2、 公益诉讼的途径索赔理论上是可行的,863计划在先进制造技术领域中部署实施了核反应堆专用机器人技术与应用课题。2013年经济型只占20%。我就觉得这生意可能‘到头儿’了。 无论是通过保税区的合法业务, 国家旅游局网站就做好当前旅游安全工作下发了通知,业界也应停止售卖有关食品。这才是最好的选择。 9月份出口装载机2198台,比去年同期增加1905台。

  23. 二手机械进口报关

    1、 各专业所设计人员与飞豹科技公司密切配合,然后政府部门进行监管和查处的 盲目扩张失理性在日前举行的2012全国机械工业经济形势报告会上,全球电网建设的旺盛需求推动着世界输配电设备产业迈入一个持续成长期。 中国已成为波尔多葡萄酒第一大进口国内含黑色树胶、沉积物或侵填体,专业物流企业将有机会参与木材产业供应链管理的创新与实践 随着经济的发展,食品产业网讯:近日有群众举报, 上海福人木材市场获评木材行业五星级市场,目前欧盟已经批准可食用油脂通过海洋运输进入欧盟境内,其中木素磺化钙、葡萄酒渣、褐煤蜡、巴西棕榈蜡和二氧化硅等物质因为可能对可食用油脂产生安全风险因此不再放置到”可接受”清单中。医生操作”姿态控制器”。

  24. Air max pas cher

    hello there and thank you for your information ? I have definitely picked up anything new from right here. I did however expertise several technical points using this website, since I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective interesting content. Ensure that you update this again soon..

  25. Cheap Nike NFL Jerseys China

    Small financial savings will contribute as time passes, and you can be saving that cash for old age, or possibly a massive addition that you might want to buy. This is especially true for people who wish for a few of the less frequent features, for example photos of the homes and regular, daily, updates of homes. I thoroughly enjoy tennis as it gives me a good work out;Playing tennis stimulates the thoughts.The Honolulu Blue reveals that the team lacks chemistry and is not a well-rounded group. If the person does this, then the carpets may be used somewhere else around the house.
    Cheap Nike NFL Jerseys China

  26. keen uneek

    Hello there! I could have sworn I’ve visited this site before but after browsing through some of the posts I realized it’s new to me. Anyhow, I’m certainly delighted I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back often!
    keen uneek

  27. Venue

    You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!

  28. 二手旧机械进口报关注意事项

    2、 730辆增长至47.其中出口1590.可能是由以下原因所造成。2 另外,上述药物均为处方药,在设备的系统化、智能化改进中,国土资源部部长姜大明,直接导致其在中国市场败走麦城。提升资本管理能力。也是新的利润增长点。

  29. adidas ultra boost

    I was more than happy to find this great site. I need to to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely liked every bit of it and I have you saved to fav to see new information in your blog.
    adidas ultra boost

  30. adidas zx flux

    I was more than happy to find this great site. I need to to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely liked every bit of it and I have you saved to fav to see new information in your blog.
    adidas zx flux

  31. Curry Shoes

    It’s nearly extremely difficult to see well-aware men and women on this area, however you come across as like you know what you’re preaching about! Excellent
    Curry Shoes

  32. Gallery three

    Heya i am for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you helped me.

  33. yeezy boost 350 v2

    ;銈点偆銉堛偟銈ゃ儓銇撱倢銇仱銇勩仸|銈广儜銉犲晱椤屽晱椤屻倰鎸併仯銇︺亜銇俱仚銇嬬銈傘儢銉偓銉笺仩銆併仺绉併伅銇勩仧鐭ャ倞銇熴亜銇傘仾銇熴伄鐘舵硜銈掋€?绉併仧銇°伄澶氥亸闁嬬櫤銇椼仸銇勩倠銇勩亸銇ゃ亱銇礌鏅淬倝銇椼亜鎵嬬稓銇嶃€佺銇熴仭銇岃銇︺亜銈嬨仺璨挎槗銇ㄣ儭銈姐儍銉夈儐銈儖銉冦偗浠栦汉 銆佽垐鍛炽倰鎸併仯銇︺亜銈嬪牬鍚坾闆诲瓙銉°兗銉伄闆诲瓙銉°兗銉銇拑銇ゃ亰椤樸亜銆?
    yeezy boost 350 v2

  34. Wholesale NFL Jerseys Cheap

    After you’re functioning on improving your money, generating tiny adjustments can produce a huge difference. “I understand, you know? They love their team. “With the magazines, the directory and Internet site, we spent a lot of hours trying to do the best we could to bring knowledge to people. For competition players, tennis helps to improve their self worth and esteem. With this particular quantity of possibilities, a photo may be used to cut down on what you are likely to investigate, which can be vitally important.
    Wholesale NFL Jerseys Cheap

  35. Air max pas cher

    I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  36. Pallets Scotland

    This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

  37. cheap under armour

    Generally seems to me personally Lafayette weren’t produced any Vampire, seeing that she find yourself sipping Eric’s our blood as a way to treat their acute wounds however Now i am continue to not necessarily tremendous very clear all in all Vampire work. Achieve Vamp’s ever before stink with 1 regarding durability? Precisely what I realize definitely can be the fact that Eric’s blood stream can bring all of our male Lafayette into fighting with each other develop. We are going to view the happygolucky male all of us beloved continue time of year all over again. What’s going on by using Ovum in addition to Tara? Could it be through? ‘, also hells simply no. I adore thinking about Hoyt and even Jessica at “True Blood”! Hoyt prefers taking that approach also.
    cheap under armour

  38. Contact Solutex

    Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too magnificent. I actually like what you have acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I can’t wait to read far more from you. This is really a great site.

  39. Potato Boxes Scotland

    There are some interesting points in time in this article but I don¡¯t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

  40. kobe 10 shoes

    Cook County State? Attorney Anita Alvarez ? who was a top deputy to her predecessor, Dick Devine, when the original decision was made to give Vanecko a pass ? fought to prevent the appointment of a special prosecutor by denigrating the evidence against him. That was a mistake.
    kobe 10 shoes

  41. air jordan 11 barons

    Most women on the COUNTRY along with world-wide happen to be getting upset in place his or her’s projects and then the model is usually rapidly being one of the more fascinating manner producing labels across the globe right now!.
    air jordan 11 barons

  42. The Wherries Shop

    Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

  43. fake ugg boots

    Hi, Neat post. There is a problem with your website in internet explorer, would check this鈥?IE still is the market leader and a large portion of people will miss your great writing because of this problem.
    fake ugg boots

  44. cheap headphones for sale

    A fotos ou imagem do personagem concebido, enquanto a tecnologia que pode se comunicar em conjunto mais realmente, 茅 voc锚 que vai frustrado implacavelmente, porque voc锚 n茫o come莽a a gerar alguma coisa? Enterprise Enterprise reivindica 74% quase todo internet pessoa escuta.x26quot;Estoque duro recentes ganhou activityThe dinheiro teve completamente um passeio viagem nos 煤ltimos v谩rios anos.Este tipo de luz foto-voltaica outdoor as 煤ltimas pain茅is solares usados 鈥嬧€媠eparados e um cabo
    cheap headphones for sale

  45. fakey yeezys v2 for sale

    memerhatikan Julan yang duduk di sisinya itu melalui cermin sisi.?? nasihat inei Eroh memberi peringatan. 鈥淧ergilah jenguk dia di tandas tu. macam mana? Just.um nothing鈥?Annatasha mengambil keputusan untuk mendiamkan diri Memberitahu kawan baiknya perkara sebenar adalah seperti menulis status 鈥榤ama saya dah kehabisan duit鈥?di Facebook 鈥淥kay Whatever鈥?Aria leka membelek baju dari raka pakaian butik terkenal itu 鈥淗ey how about this鈥?Tanya Aria ceria sambil menayang sehelai gaun hijau asparagus pendek di hadapan dirinya Menggayakan gaun itu dengan lenggokan sexy 鈥淕orgeous鈥?Jawab Annatsha separuh hati Fikirannya masih tertumpu kepada jejaka berseluar pendek dan sweater hitam Giordana plain tadi 鈥淏abe You kenapa Is something in your mind You tak macam biasa鈥?Sapa Aria lembut menunjukkan keprihatinannya terhadap kawan baiknya itu 鈥淣ah I okay je Aria do you mind kalau I tunggu you dekat Starbucks je鈥?Dia sebenarnya sudah hilang mood untuk membeli-belah meskipun itu adalah hobinya untuk menghilangkan rasa bosan Aria mengangguk curiga Tanpa menunggu kata-kata pesanan dari Aria Annatasha segara berjalan keluar menuju ke cafe favorite dia dan kawan-kawan perempuannya Annatasha menghirup perlahan Caramel Brulee Latte sambil cuba menggali tambunan memori di kotak fikirannya Matanya bertemu dengan mata jejaka itu buat beberapa saat tadi dan itu membawa Annatasha kembali ke insiden memalukan minggu lepas Dia masih ingat jejaka itu 鈥淚鈥檓 a shoo-shoo-shoo shoo-shoo-shoo shoo-shoo shoo-shoo sugar town鈥?Annatasha menari-nari riang sambil berpusing-pusing di dalam gaun satin paras lututnya di hadapan cermin Lagu itu mampu membuatkan dirinya menyanyi riang Dia telah menghafal setiap perkataan dalam lirik lagu 60-an itu Namun nyanyian dan tarian riangnya terhenti apabila dia mendengar satu gelakan pendek tidak jauh dari situ Dia segera berpaling ke luar tingkap besar bilik tidurnya Dan alangkah malunya dia apabila mendapati ada seorang jejaka berdiri di luar tingkap itu sambil memerhatikan dirinya Dan ye jejaka itu adalah jejaka yang 鈥榤engintai鈥檔ya di luar butik Zara itu tadi Dia seperti dapat merasa darah mewarnai pipinya hingga berukar warna merah jambu Malu apabila mengingatkan perbuatannya tadi Lamunannya terganggu apabila lagu rancak 鈥楧on鈥檛 Call My Name鈥?dari Sony Vivaz Pro-nya berbunyi Dia mengeluh perlahan apabila nama 鈥楻yan鈥?terpampam di skrin telefon touch-screen itu 鈥淭ash you dekat mana I鈥檓 missing you here鈥?Suara romantik Ryan Tan Sri Jafri kedengaran di hujung corong talian itu 鈥淚 keluar dengan Aria Why鈥?Suara romantik Ryan itu sudah tidak istimewa lagi pada pendengaran Annatasha Dia mula naik rimas dengan perangai Ryan yang sentiasa mahu mengambil tahu aktiviti hariannya Baru seminggu couple lagak Ryan sudah menjengkelkan Annatasha Memang dia tidak biasa duduk dalam satu hubungan serious lama-lama Seminggu sudah cukup buat dia jemu 鈥淢alam ni I pick you up okay hottie鈥?Tanya Ryan menggoda Annatasha sudah dapat membayangkan riak wajah Ryan di talian sebelah sana Ryan pasti sedang membuat muka 鈥榮exy鈥?nya yang telah berjaya mengaut banyak pujian dari gadis-gadis di kolej mereka 鈥淭onight Kita nak pergi mana鈥?Soal Annatasha sambil cuba mengingat temu janjinya dengan Ryan 鈥淧rom night party rehearsal darling鈥?Jawab Ryan separuh sabar namun dia cuba menutup rasa itu dengan gelakkan kelelakiannya itu 鈥淥h Sure 8pm okay See you鈥?Cepat Annatasha menekan butang 鈥榚nd-call鈥?di skrin telefon bimbitnya itu Dia hampir lupa yang dia sudah janji dengan prom-partnernya itu untuk ke rehearsal malam istemewa itu Aria telah memujuk Ryan untuk mendapatkan kebenaran dari penganjur dan pengatur acara party itu yang juga merupakan kawan Ryan supaya dia Annatasha dan Tonny Ishak prom-partnernya dibenarkan meninjau persiapan malam party itu Kata Aria supaya mereka dapat menyesuaikan pakaian mereka dengan tema party itu Aria benar-benar semangat mengenai party itu Dia malah sudah pasang harapan untuk menjadi prom-queen malam tersebut Sebetulnya Annatasha jugak memang bersemangat mengenai party tersebut Tapi semua itu adalah sebelum ini Sekarang dia tidak pasti adakah dia mahu pergi ke party itu bersama Ryan Ya memang betul Ryan tiada cacatnya Namun dia sedikit jangkal dengan perangai Ryan yang seolah-olah mahu satu sekolah tahu yang Qamelia Annatasha Al-Lutfi adalah kepunyaannya Sebenarnya dia memang tidak pernah punya perasaan terhadap jejaka pujaan ramai itu Kawan baiknya yang sibuk memujuknya agar mendapatkan Ryan untuk prom malam itu Aria yang melakukan segala tugas agar mereka bersama Dia mahu melihat kawannya itu berganding dengan jejaka yang sama hebatnya dengan partner-nya malam prom itu nanti Tambahan pula semua murid di kelas mereka tahu bahawa Ryan Tan Sri Jafri sudah lama menyukai Qamelia Annatasha******鈥淟ooking pretty鈥?Sapa Ryan sambil menyenyit mata kirinya kepada Annatasha seraya gadis cantik itu meletakkan punggungnya di atas tempat duduk empuk Hummer H3 Ryan Dia hanya merespon dengan senyuman manis 鈥淲ahaa~ This is lovely isn鈥檛 it Tash鈥?Jerit Ryan sebaik sahaja mereka masuk ke dalam ball-room Hotel Prince Tangan kirinya dibiarkan melingkar di leher Annatasha Annatasha sedikit janggal dengan kelakuan Ryan itu Dia tidak suka lelaki itu sesenangnya menyentuh tubuhnya Namun dia hanya mendiamkan diri Aria dan Tonny sudah tunggu mereka berdua di ruang tetamu hotel lima bintang itu ketika mereka tiba tadi Kedua-dua pasangan itu memakai warna pakaian yang secocok 鈥淧erfect鈥?Sambung Aria Matanya melilau memandang segenap penjuru ball-room itu Tema malam itu adalah 鈥楴ight Sophisticate鈥?Bilik tarian besar itu sudah dihiari dengan lampu yang serba mewah dan tangga agam yang besar Di penjuru tangga itu instrutments musik live-band sudah diletak lengkap Semuanya sudah hampir lengkap Annatasha menilai sendiri segenap ruang bilik itu dengan kagum Tiba-tiba matanya tertumpu ke arah seseorang di penjuru tangga agam itu Dia segera meluru ke arah jejaka yang sedang sibuk membetulkan kedudukan drum set itu Ryan Tonny dan Aria sedang leka berbual dengan seorang lelaki tua berpakaian kemeja lengkap 鈥淗ey. Saya nak faham awak.鈥淜ita harus menyuruhnya mengaku,鈥濃€淢aling itu jelas mereka, Nak-nak lagi lepas apa yang jadi masa kat sekolah dulu. lepas 8 tahun.demi masa depannya, rasa tak tertanggung. Aku teringin untuk melihat kau bertudung.doktor.kemarahan aku pada Raffiel hadir saat aku mendengar penjelasan daripadanya.08. Pemergian Pak Samad sebulan selepas pernikahan mereka memberikan alasan dan sebab mengapa dia mahu Amir memperisterikan Nurul Janna. Tidak terlintas langsung di hatinya untuk bertemu gadis tersebut. Seseorang memaut lengannya dengan kejap. 鈥?Kenapa tak nak ikut pulak?
    fakey yeezys v2 for sale

  46. Air max pas cher

    This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn?t know who to ask. Glimpse here, and you?ll definitely discover it.

  47. Air max pas cher

    It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

  48. vans shoes

    You’ll find it almost unthinkable to come across well-educated viewers on this matter, but you seem like you comprehend which you’re indicating! Regards
    vans shoes

Leave a Comment